Отворено писмо председнику Србије, гос. Вучић Александру

Поштовани господине Вучић,

у последњих неколико недеља смо Вам се обраћали у име 4 удружења из области борачкоинвалидске заштите са само једним захтевом а то је да омогућите доношење закона о правима бораца…

Да бисмо још једном доказали своје поштовање према институцијама система, прихватили смо да одложимо наш долазак пред Ваша врата и покушај разговора на ову тему и прихватимо позив од стране министра Ђорђевића у нади да ће нам дати неку нову информацију и евентуално датум уласка закона у редовну процедуру. На жалост то је био још један покушај куповине времена и на жалост за све нас чист губитак истог.

Забринути за судбину својих чланова принуђени смо да се у уторак 11.02.2020. године у 11 часова појавимо на вратима председништва и покушамо да разговарамо са председником свих грађана Србије па тако и председником нас, војних инвалида, цивилних инвалида, чланова породица палих бораца и ратних ветерана.

Молимо Вас да нам омогућите пријем и разговор само на тему усвајања закона о правима српских хероја и страдалника у последњим ратовима и тиме покажете заинтересованост за судбину и ове групацију српских грађана, без обзира шта лично мислите о нама.

Ово наше писмо није никаква претња већ молба унижених и напуштених  који желе за своје чланове и саборце право на достојанство и живот достојан човека.

С поштовањем.

ЦИР                 Славко Ђорђевић

СРВ                 Миле Милошевић

УРМВИС          Синиша Драшковић