Скуп представника ветеранских организација

Loading Map....

Датум/Време
01/06/2013
13:00 - 15:00

Локација:
Установе културе Палилула


Присиљени, тешким материјалним, социјалним, здравственим и другим проблемима а нарочито неадекватним односом друштва и државе, према ветеранима, ратним војним инвалидима и члановима породица погинулих бораца, представници више од 150 ветеранских организација, са свих нивоа организовања и са територије целе Србије, донели су одлуку о одржавању скупа.

Скуп представника ветеранских организација ће се одржати 01.06.2013. године са почетком у 13 часова у Београду у дворани Установе културе Палилула.

Основни циљ скупа је успостављање јединства око захтева за побољшање положаја целокупне популације, начину њихове реализације и упознавање државних институција са обавезама у решавању нагомиланих проблема.

Други циљ скупа је упознавање целокупне јавности са нагомиланим проблемима и тражење подршке за решавање истих.

Да бисмо реализовали ова два циља најављени скуп ће имати два дела, први састанак ветеранских представника на којем ће се разматрати проблеми и начини њиховог решавања, који смо назвали ” Последњи вапај ” и други део који предвиђа шетњу од дворане до зграде Радио телевизије Србије и Владе Републике Србије, коју смо назвали ” Марш гладних, понижених и заборављених “.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *