ПОТПИСАН УГОВОР СА ФУДБАЛСКИМ КЛУБОМ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Удружење ратних војних инвалида Србије и Фудбалски Клуб Црвена Звезда потписали су уговор о сарадњи. ФК Црвена Звезда је овим гестом желела да се захвали на свему што су борци учинили за нашу земљу.

 

Председник Удружења ратних војних инвалида Србије Жељко Васиљевић и председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић нису крили задовољство због остварене сарадње.

 

Наш клуб посвећује пажњу људима који су били и остали на бранику отаџбине у ситуацијама када се бранила слобода наше земље. Желели смо да одамо признање и да тим навијачима омогућимо да гледају утакмице Црвене звезде, клуба за који навијају. Ово је наставак акције коју смо имали раније са хендикепираним особама којима смо такође изашли у сусрет да сходно својим могућностима гледају мечеве са источне трибине у најбољим условима – истакао је председник Мијаиловић.

 

На речи Светозара Мијаиловића надовезао се и председник Удружења ратних војних инвалида Србије Жељко Васиљевић.

 

Желим пре свега да се захвалим Фудбалском клубу Црвена звезда као и руководству на препознавању интереса креирања нових путева и норми понашања у земљи. Звезда је показала да је највећи клуб у Србији јер је преузела улогу која припада институцијама такве величине, а то је да креира нове односе у друштву. Морам напоменути да је однос друштва према ратним војним инвалидима био на ниском нивоу, а да управо овакве ствари покрећу процеш побољшања тих односа. Највећи број ратних инвалида, као и држављана ове земље, навија за Црвену звезду, а посебна част је та што ће нам Звезда омогућити гледање утакмица на посебним местима која су прилагођена људима са хендикепом. На овај начин одајемо част и поштовање за жртву коју су они дали када је то држава од њих очекивала. Још једном велико хвала за овај вид друштвеног и националног признања – закључио је господин Васиљевић.

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=HBhakWcEVec[/embedyt]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *